Holdundervisning

Kor, Sangundervisning og stemmetræning

á la BalkanKor – Energi og Livsglæde! – På Refshaleøen
Lige nu er koret på stand by. Kontakt mig, hvis du har interesse i at synge med i en ny form: Ring til Hanne på mobil: 22 195 888 / skriv på: hannesiboni@voicecolour.dk

Flyer – klik her

Kan du lide at synge noget lidt anderledes? Det er skævt, det er smukt, det er powerfuldt, det er utraditionelt, og dog meget traditionelt!

  • BULGARSK FOLKEMUSIK og BULGARSK KVINDEKOR er blevet meget populært, og dog i visse kredse en helt ny og ukendt verden med sine specielle klange, ornamenter og skæve taktarter.
  • GEORGISK KORSANG er mest udøvet af mænd og breder sig fra kirkemusik til endnu en skål!
  • ROMANOSANGENE kommer helt fra rødderne af vores sjæl, og rammer noget særligt i de fleste.
  • I dette kor kommer vi rundt i BALKAN, og støder også på SERBISKE, MAKEDONSKE, RUMÆNSKE og TJEKKISKE sange.

Her er plads til både kvinder og mænd, begyndere og øvede. Vi varmer rigtig godt op sammen, og arbejder med klang, rytmer, frasering og støtte. Desuden griner vi en masse, så ja – der er energi og livsglæde på programmet!

Vi mødes hver tirsdag kl. 19 – 21 i Annekset på Teaterøen, Refshalevej 320:

Annekset

Gratis introaften 2. september Start: 9. sept – Slut: 16. dec 2014 ialt 14 gange, Pris: 1.750 kr.

Kan betales i: 1 rate á 1.750 kr. 5. sep. 2 rater á 950 kr. 5. sep. + 1. nov. 3 rater á 660 kr. 5. sep., 1. okt. og 1. nov. Senest tilmelding og betaling 5. sept. Tilmelding er bindende, og først gældende ved betalt deltagergebyr.

Tilmeld her: Fill out my form!

Vi starter op igen, og åbner for nye! Max. 20 deltagere, kun 10 pladser! Hurtig tilmelding!

Tidligere Kor-deltagere udtaler

“…åbning af stemmen – stemmekraft, nyt mod til at stå frem og synge, øget fokus /nærvær/følelse i sangen via forøget kropsbevidsthed under sangen…”

“…Opvarmningen er fabelagtig god. Det er som om det går af sig selv, når vi vi umærkelig er forvandlet til top sangere…”

“…Jeg har simpelthen fået en stemme og jeg tør at bruge den…”

“…synge med høj energi og nærvær i forhold til hinanden…”

“…Hannes korledelse indeholder helt særlige kvaliteter…”

“…det har været en uvurderlig oplevelse for mig at synge sammen med jer…”

“…Livsglæde, musikalsk selvtillid…”

“…føler musikken i blodet og bare synger og giver sig hen og man får den den store, magiske følelse af at være et stort væsen…”

á la BalkanKor efterår 2014 Vilkår for deltagelse

Vi starter op med en åben kor-aften, hvor du er hjertelig velkommen til at invitere enhver som er seriøst interesseret. Dvs. man kommer med et reelt ønske om at deltage i hele forløbet.
Du melder dig ind for hele sæsonen, og tilmeldingen er bindende, dvs. du betaler for hele sæsonen lige meget hvad, når du er gået ind i det, også når du betaler i rater. Du kan altså ikke få pengene tilbage, eller andre ydelser i stedet, hvis du skulle blive forhindret i at gennemføre forløbet – fuldstændig ligesom alle andre steder. Det er ønskværdigt for alle, at der er ro på i koret, og at der ikke hele tiden kommer nye ind. Så det skulle gerne kun være ved sæsonstart, at der kommer nye ind.
Når du vælger at være del af koret, prioriterer du så vidt overhovedet muligt at komme hver gang.
Vi deler materiale, nyheder og info internt i koret i Dropbox og i Facebook-gruppe.
Skulle du blive forhindret i at komme en aften, sætter du dig ind i hvad der blev sunget, så du selv kan gennemgå sangen fra lydfil og med tekst. For de fleste som starter i koret, er det både nye sprog og nye klange og melodier – en helt ny verden vi åbner op for, så det betyder også, at du må hænge på!
Vi synger primært uden papirer når vi står på gulvet, dvs. uden noder og tekster osv.
Du finder en makker eller to i koret, som du opdaterer med hver uge, så hvis du feks. har været væk, eller har svært ved en tekst, kan I lige repetere det sammen i telefonen eller hvordan I ønsker. Så du holder dig altså opdateret musikalsk, så vi ikke skal starte forfra hver gang.
Det er et løbende arbejde for mig at opdatere materialet, så der er både noder/ tekster og lydfiler til alle sange. Gør mig gerne opmærksom på ønsker eller ting i materialet, der kan være endnu bedre.
Du tager som minimum én solotime i løbet af sæsonen for at få fuld fokus og personlig vejledning til netop din stemme, og du får den til særpris som medlem af koret.
Du går ind i koret med respekt for rummet og helheden, og med vores fælles mål om livsglæde og at løfte hinanden. Dvs. det handler om at lytte musikalsk så vel som menneskeligt.
Samkørsel til Teaterøen er en mulighed, så dem der ikke har bil – aftal gerne mødested med dem der har bil.
Læs mere om transportmuligheder på: http://www.voicecolour.dk/kontakt.htm
Medbring gerne hver gang: Behageligt tøj til at bevæge dig i, noget blødt og behageligt til fødderne, en flaske drikkevand, lidt frugt eller forfriskninger til pausen. Der er mulighed for at bruge køkkenet hvis du kommer tidligere, eller er sulten bagefter.
Skulle du blive forhindret i at komme en gang, eller forsinket, send da venligst en sms på min mobil: 22 195 888 Det er ikke sikkert jeg når at svare, men du er vigtig, og ellers forventer vi din ankomst.
Skulle der i forløbet opstå uklarheder, misforståelser eller andet, er det af største vigtighed at du siger til med det samme, enten til mig Hanne Siboni eller til hele gruppen. Det gavner ingen at du går rundt med noget usagt. Tusind tak for dit bidrag og din deltagelse!