Lydhealing

Selvforkælelse til fingerspidserne

Slip af med stress, spændinger, sorg, bekymringer, træthed.
Oplev helt ny energi og velvære!
Væk din glæde! Oplev det fineste nærvær! Giv dig selv en sanseoplevelse med næring til cellerne, vibration af nyt liv og plads til selvomsorg og selvhealing!
En befriende lethed kan opstå bagefter. Og plads til at være netop det unikke menneske du er.

Priser

1,5 times individuel session:
Pris: 1.000,-
Pris for 3 gange: 2.500,-

Gavekort udstedes – glæd en du elsker!

Betaling: Overfør via Danske Bank

Reg: 3361, konto: 11286313

Book Lydhealing:

Ring: 22 195 888
Mail: Hannesiboni@voicecolour.dk

Foregår i VoiceColours lokale:

Gabriel’s Gathering i Kasernen på Teaterøen
William Wains Gade 11
1432 København K

Find vej

Image
En Lydhealing Session

Hermed inviteres du ind i et varmt og trygt rum af lyd, vibration og kærlighed, hvor stemmen er den primære kilde til at nå helt ind i sjæl og krop.
Dertil kommer syngeskåle, klokker, vindspil og gong som bringer dig på en rejse i sanser, nydelse og åndedræt. Jeg kalder det også et lydbad, da man kan føle sig helt renset bagefter.

Hver oplevelse og session er unik, og alt foregår i respekt for netop dig, og hvor du er lige nu.
Der kan også indgå massage eller lettere berøring som led i healing eller frigørelse.
Foregår på massagebriks eller siddende.

Som modtager, er du også velkommen til at tilføje din egen stemme til sessionen. Det kan være med til at forstærke oplevelsen, at være forbundet med lyden både omkring kroppen, og inde i kroppen med din egen lyd.

Du kan bagefter opleve mere nærvær og klarhed i din krop, så du kan gå ud i verden med større selvbevidsthed og jordforbindelse.

Som supplement bruger jeg de fineste rene æteriske olier fra doTERRA, yderst velduftende og nærende til sanserne.

Til slut har du mulighed for at sætte ord på oplevelsen.

Lydhealing og Massage er en fin og indfølende behandling, som også kan gå dybt. Lyd kan frigøre spændinger og følelser, og er vibration og frekvens af energi, som går som bølger ind i kroppen. Det er meget individuelt, hvordan lydhealingen virker, og to lydsessioner er aldrig ens. Så du vil højst sandsynligt mærke forskellige reaktioner fra gang til gang.
Husk at drikke masser af vand efter en Lydhealing!
Der er ingen garanti for resultatet, og dit besøg og din oplevelse er helt på eget ansvar. Lydhealing kan ikke bruges som erstatning for medicin eller anden behandling.

Lydhealing og Sangundervisning

Lydhealing kan kombineres med sangundervisning, det kan have en opløftende virkning på oplevelsen også selv at give lyd og åbne op for din stemme.

Livsglæde Boost – kombi event

Livsglæde gennem latter og sang kombineret med lydhealing er noget af det mest nærende og livgivende.

Mit arbejde med lydhealing i forskellige kombinationer udvikler sig hele tiden. Det er simpelthen så spændende at opleve hvad der sker med deltagerne. Jeg er meget åben for særlige ønsker!

Lydhealing som event

Til saunagus har jeg en fantastisk erfaring med mit lydunivers.

I selskab med Tania Leiton fra Saunagus.dk har vi både til Saunaevents og i vinterbadeklubben Det Kolde Gys afholdt de fineste arrangementer.

Egner sig desuden perfekt til yoga, spa, wellness, teambuilding, events, polterabend og selvudvikling.

Vilkår og betingelser

Skulle du blive forhindret i fremmøde til en Lydhealingsession, er aflysningsfristen 24 timer før, derefter fuld betaling. Hvis du køber et forløb på 3 sessions, har du bundet dig til den ydelse, den kan ikke refunderes og ikke byttes til et andet produkt eller kursus. Dog kan du vælge undervejs at nogle af timerne skal være sangundervisning, som dermed bliver til samme pris.

“At synge og lave lydhealing er at føle mig helt ind på nu’et og være i dèt der er, og samtidig forbinde mig med en dyb urkraft.
Der er så meget energi, der kan åbenbare sig i arbejdet med stemmen, at forbinde sig med den, kan være et kæmpe skridt til transformation.”Hanne Siboni