Lydhealing og Massage


Selvforkælelse til fingerspidserne

Slip af med stress, spændinger, sorg, bekymringer, træthed og oplev helt ny energi og velvære!

1,5 times individuel session:
Pris: 1.000,-
Pris for 3 gange: 2.500,-

Book Lydhealing og Massage:
Ring: 22 195 888
Mail: Hannesiboni@voicecolour.dk

Gavekort udstedes – glæd en du elsker!


En Lydhealing og Massagesession rummer

Foregår på massagebriks, alternativt starter du stående, hvis du ønsker mere aktiv deltagelse,
Du trækker vejret dybt gennem og med, det der er, under hele sessionen.
Som healer og massør er jeg både kanal for healing-energi, og mine hænder arbejder henover din krop med nærværende massage – både blid og håndfast – samtidig med, at jeg bruger mit åndedræt og min stemme til at frigøre og fornemme netop dit behov.
Som modtager, er du også velkommen til frit at tilføje egen lyd til sessionen.
Du oplever bagefter mere nærvær og klarhed i din krop, så du kan gå ud i verden med større selvbevidsthed og jordforbindelse.
Du har mulighed for at sætte ord på oplevelsen til slut, og nyde en dejlig kop krydderte.
Som supplement bruger jeg de fineste rene æteriske olier fra doTERRA, yderst velduftende og nærende til sanserne!

Lydhealing og Massage er en fin og indfølende behandling, som også kan gå dybt. Lyd kan frigøre spændinger og følelser, og er vibration og frekvens af energi, som går som bølger ind i kroppen.

Det er meget individuelt, hvordan lydhealingen virker på dig, og to lydsessioner er aldrig ens. Så du vil højst sandsynligt mærke forskellige reaktioner fra gang til gang.
Husk at drikke masser af vand efter en Lydhealing og Massage!

Skulle du blive forhindret i fremmøde til en Lydhealing-Massagesession, er aflysningsfristen 24 timer før, derefter fuld betaling. Hvis du køber et forløb på 3 sessions, har du bundet dig til den ydelse, den kan ikke refunderes og ikke byttes til et andet produkt eller kursus. Dog kan du vælge undervejs at nogle af timerne skal være sangundervisning, som dermed bliver til samme pris.

Foregår i Annekset, Refshalevej 320, 1432 København K, kun 10 minutter fra Christianshavn. Annekset er del af Asterions Hus på Teaterøen, Teateroen.dk

“At synge og lave lydhealing er at føle mig helt ind på nu’et og være i dèt der er, uden at dømme, og samtidig forbinde mig med en dyb urkraft. Der er så meget dyb kraft, der kan åbenbare sig i arbejdet med stemmen, at forbinde sig med den, kan være et kæmpe skridt til transformation.”Hanne Siboni