Image

Om Hanne Siboni

Glæde er min mission, og brobygger er min vej.
Gennem krop, følelser og udtryk skaber jeg frihed for mig selv og andre til at være vores autentiske selv.
Fra det mest sårbare til det mest powerfulde flyder paletten.
Jeg arbejder altid med udgangspunkt i kroppen og åndedrættet, og naturen og farverne er stor inspiration i toppen af det store NU!
Gennem smerte, vrede, glæde og lykke og alt hvad livet er fuld af, har jeg skabt min egen vej i stor taknemmelighed over for alle lærere, kolleger, venner, deltagere og elever, jeg har arbejdet med.

Hanne er …

.. et magisk væsen, som man drages af. Men hun er ikke som en elverpige med hul i ryggen. Tværtimod har hun rygrad og kan bære to spande vand. Et organisatorisk jern i kombination med en kreativ ildsjæl – det er sørme sjældent. At hun derudover har en stemme, der får mit sind langt ud på rejse og rører sindet dybeste strenge er næsten ikke til at forstå – oven i alt det andet. Og så kan hun skabe en fest og en grænsesprængende glæde omkring sig. Min store og dybe respekt – og meget varme anbefaling!

–Karen Lumholt, Partner, Lumholt & Stahlschmidt Communications

Skøn magi med Hanne

Omgivelserne var skønne …

… og maden god, men den helt store ros skal gå til formidlingsdelen og underholdningen på stedet. Vi blev bla. mødt af det skønneste højlydt klagende spøgelse, som senere på aftenen også skulle vise sig at være fabelagtig musiker og sangerinde. ‘Sous le ciel de Paris’ blev blandt andet fremført med så meget hjerte, at der var mere end god grund til den lange stående ovation efterfølgende….

– Helle Rimmer, Eventmanager, Experimentarium

Baggrund

Den italienske syngemester Giuseppe Siboni er min tiptip-oldefar, som i 1817 kom til Danmark efter en Europa-karriere som tenor, slog sig ned i København og grundlagde den første sangskole for den italienske opera, skaffede italiensk opera-repertoire til det Kgl. Teater, og modtog H.C. Andersen ved hans første indtog i storstaden. Han ligger nu begravet på Assistens Kirkegård ligesom H.C. Andersen.

Kærlighed til livet! TAK

Cantabile 2: Krops- og experimenterende teater, Vordingborg 1990-94

Sang, Dans & Slagsmål: Martin Spang-Olsen, 1996

Center for Kreativitet & Teater: Barbara von Siebenthal, 1997

Butoh Japansk Danseuddannelse v/ Jens Peter Lyngdrup Madsen

Jaques Lecoq Ecole du Mime, Mimeskole i Paris 4 mdr. samt Decroux Mime

Andre siger om Hanne Siboni

I stor taknemmelighed til alle de mennesker jeg har mødt – og grinet og sunget med!

    Mads

    Tak til Hanne

    Hvor helt igennem forunderligt!

    Mere info

    Mere udførlig tekst om Hanne