SANGUNDERVISNING & STEMMETRÆNING I KØBENHAVN

Image
Sangundervisning og Stemmetræning hvorfor?
  • Har du brug for at styrke din egen opfattelse af din stemme og hele dit potentiale, kan sangundervisning og stemmetræning give dig personlige redskaber og opmærksomhed på egne ressourcer
  • Ud fra kroppens helhed og i et kreativt univers arbejdes med øvelser og nye vinkler på din stemme
  • Sangundervisning og Stemmetræning er både til dig, der ønsker tekniske redskaber og dig, der vil arbejde mere personligt i dybden

INDIVIDUEL TILRETTET SANGUNDERVISNING OG STEMMETRÆNING

Ønsker du at gøre noget godt for dig selv?
Få ny inspiration til hvordan du kan bruge din krop og stemme i sammenhæng.
Her har du muligheden for at vælge et forløb med sangtimer eller stemmetræning, hvor du kan få en helt ny oplevelse af dig selv og din stemmes potentiale, og får redskaber til træning af din stemme, du kan bruge videre fremover.

BOOK SANGTIME
BESTIL GAVEKORT

Ring: 22195888

Skriv: hannesiboni@voicecolour.dk

Foregår i Lokale på Refshaleøen

eller i Holbæk/ Tuse Næs/ Odsherred hvor jeg, Hanne Siboni, har adgang til lokaler.

PRISER OG BETALING

1 time 750 DKR

5 timer 3.500 DKR (bruges indenfor et halvt år)

10 timer 6.500 DKR (bruges indenfor et år)

For dig der ønsker at åbne din stemmes storhed!

Betaling: Overfør via Danske Bank

Reg: 3361, konto: 11286313

Buy with Paypal here in Euro’s:

Singing lessons


Udtalelser fra tidligere sangelever

“Jeg har modtaget sangundervisning af Hanne Siboni i flere omgange, både soloundervisning og holdundervisning, og har fået utrolig meget ud af Hannes undervisning, som både er kærlig, levende og meget professionel.

Jeg har fået kroppen meget mere med i min sang, og har opdaget helt nye farver og kvaliteter ved min stemme. Hannes undervisning er sjov og overraskende og hun har mange kreative og usædvanlige måder at arbejde på.

Jeg har oplevet at hun har åbnet op for min stemme på en helt ny måde, og lyden er pludselig brudt kraftfuldt igennem.

Hvad jeg end har arbejdet med; at udforske intuitivt og eksperimentere med stemmen, eller arbejdet med rene stemme-tekniske problemer, har jeg følt mig i trygge hænder.”

 Kirstine Stubbe Teglbjærg

“..Hvor skønt at få en blæst og spil levende søn hjem, som er begejstret og forundret over oplevelsen med dig…Og tusind tak for den store oplevelse han har fået med sin egen stemme :)”

Tina, Johans mor

“Hanne Siboni er en varm, åben og velkommende underviser. Det er så nemt at mærke mig selv, og at finde redskaber jeg ikke vidste jeg havde! Jeg elsker virkelig at arbejde med dig, Hanne. Du inspirerer mig *”

Gwendoline

Baggrund for sangundervisningen

Jeg, Hanne Siboni, har arbejdet med stemmen i 30 år.
Et utal af kurser og uddannelser har været medvirkende til at skabe fundament for mit arbejde og den undervisning jeg tilbyder, se mere på: om Hanne Siboni
Ved siden af alt hvad jeg har taget til mig af viden og lærdom udefra, har mit sande arbejde bestået i mange mange timers frigørelse af stemmen i mit eget rum. En evig research i lyd, klang, følelse, udtryk, at fylde mig selv og rummet med lyd. At sprænge grænserne for almindeligt stemmebrug.
At nå helt ind til kernen af min egen stemme. Og tillade alt derindenfor. Den gave jeg har givet mig selv, og til stadighed giver mig selv, vil jeg af hele mit hjerte gerne dele med dig og med verden. Jeg inviterer dig ind i mit rum, hvor din stemme gerne skulle få frie udfoldelsesmuligheder.
Den store glæde og styrke der ligger deri, ønsker jeg at hver enkelt person skal finde sin rigdom i. Og det er muligt for ethvert menneske der er klar til at tage skridtet. Døren er åben. Og dine overbevisninger er skaberkraftens nøgle. Så dem arbejder vi i særdeleshed også med. Har du begrænsende tanker om dig selv, så er det også det der kommer ud til verden. Ændrer du dem til bekræftende tanker, er der pludselig fri adgang og rum til at give verden alt hvad du er fyldt af. Jeg tror vi allesammen har et uendeligt potentiale, hvoraf mange mennesker kun bruger en lille del. Det er muligt at åbne op for hele denne rigdom gennem at åbne op for din stemme. Alt hvad du sender ud kommer tusindfold tilbage.
Der kan ske en enorm healing og hjerteåbning gennem arbejdet med stemmen. Og hjernen kan simpelthen ændre frekvens. Toner og overtoner medvirker til at hjernen kan slappe af, vibrationer fra din egen stemme kan trænge helt ind og afspænde hjernen. Så hvis du oplever, at du er et menneske der er meget oppe i hovedet, er sang- og stemmearbejde en formidabel måde at komme ned i kroppen på, få jordforbindelse og klarhed og føle dig ét og forbundet med dig selv.

udtalelser fra tidligere sangelever

Hver undervisningstime har været helt overraskende fantastisk og givende for mig. Jeg går derfra i et perlende godt overskudshumør uanset hvilken stemning  jeg ankom i. Hanne har et unikt talent til at fornemme den ’metode/måde’ der er brugbar til lige nu til at få åbnet rummet indtil min stemme og pludselig få mig til at føle at jeg faktisk har en stemme som er min stemme. Hanne hjælper mig til at lege med stemmen i det indre rum som er mit og som giver mig en følelse af sikker jordforbindelse. Jeg fornemmer at dette rum indeholder alle toner og alle følelser og jeg kan gå på opdagelse i det efterhånden.

Stemmen sidder jo i kroppen, Hanne arbejder med hele kroppen  og vi bruger hele rummet og vi griner og arbejder dybt koncentreret og jeg oplever Hannes alvor, indleven og professionalisme i forløbet. Hanne har selv fuld styr på en professionel teknik som jeg får små bidder af efterhånden som jeg kan absorberer dem. Hannes egen stemme er helt vidunderlig men den kommer aldrig ind som: hør hvad jeg kan men som en opløftende og glædelig inspiration.”

Gerd Illeris

Vilkår og betingelser

Skulle du blive forhindret i fremmøde til en sangundervisningstime, er aflysningsfristen 24 timer før, derefter fuld betaling.
Hvis du køber et 5 eller 10 timers klippekort, har du bundet dig til den ydelse, den kan ikke refunderes og ikke byttes til et andet produkt eller kursus. Dog kan du vælge undervejs at nogle af timerne skal være massage / lydhealing, som dermed bliver til samme pris.
Vælger du at starte med en enkelt time, bliver den inkluderet i prisen, og tæller som den første time, hvis du vælger et 5 eller 10 timers klippekort.

Sangundervisningstilbud er kun gældende, hvis du ikke har benyttet dig af andre tilbud fra VoiceColour v/Hanne Siboni indenfor det sidste år.