Lydhealing & Massage i København/ Odsherred, Nykøbing Sjælland, Anneberg Kulturpark/ Online

Kærlighedskoncert FOR PAR

Træd ind i et lydunivers - Træd ud i verden nyfødt!

Køb gavekort her

Valentine's Day 14/2 2024 - og hele uge 7, som også er skolernes vinterferie,  byder på særlige delikate oplevelser og spændende kunst, mad og velvære i Anneberg Kulturpark

Kærligheden er i højsædet, og du har mulighed for at forkæle din elskede (det kan også være dig selv!) i sansernes og nydelsens univers.

VoiceColour byder på lydrejser / intimkoncerter for par, hvor du selv vælger om du vil ligge på massagebriks, sidde, eller evt bevæge dig på gulvet/ stå.

GAVEKORT FOR PAR:

Særpriser i hele uge 7, 2024:
888 kr for par for 1 times session - indrettet specielt til jer!

Book her

Sidder der træthed og stress tilbage fra vinterens lange drag, kan du her sætte al den gamle energi fri, og opleve legende lethed i krop, sind og ånd.

Og du kan træde ind i den nye version af dig totalt omgivet af lyd i VoiceColour's lokaler ❤️

Mærk cellerne vibrere i kroppen som kun lyd kan! Lydbølgerne går ind og afbalancerer og bringer os tilbage til vores oprindelige naturlige tilstand.

En unik oplevelse som kan bringe dig/jer endnu mere på bølgelængde med selve livet. Du/I får et velvære, og en mulighed for at gå i ét med universet. En ned-i-kroppen-oplevelse i himmelsk forstand ❤️

Alt efter ønske og behov kan I selv bidrage til lyden med jeres stemmer.

Priser Lydhealing

1,5 times individuel session:
Pris: 1.000 kr
Pris for 3 gange: 2.500 kr

Optimalt er en session på 1,5 time.

Du kan også vælge:

1 time 800 kr

5 timer 3.750 kr (bruges indenfor et halvt år)

10 timer 7.000 kr (bruges indenfor et år)

Betaling: Overfør via Danske Bank

Reg: 3361  konto: 11286313

Gavekort udstedes – glæd en du elsker!
Book Lydhealing:

Ring: 22195888

Skriv: hannesiboni@voicecolour.dk

Foregår i VoiceColours lokale - et magisk eventyrligt sanserum i Anneberg Kulturpark:
Annebergparken 28A (ind i gården hvor der står køkken)
4500 Nykøbing Sjælland, Odsherred

Find vej

______________________________________

Kærlighedskoncert i K12 i Nykøbing Sjælland
Onsdag 14/2 2024 kl 19 - 20.30
Køb billet her
Se mere på Facebookevent her

______________________________________

Små Drop-In-Kærligheds-Koncerter

Som del af uge 7-programmet i Anneberg Kulturpark, og i anledning af Valentine's Day, og World Sound Healing Day den 14. februar, byder VoiceColour velkommen:

Onsdag 14. februar kl 14 og 15
Torsdag 15. februar kl 14 og 15 
Fredag 16. februar kl 14 og 15
Lørdag 17. februar kl 14 og 15

Pris: 50 kr pr prs i døren

Drop-in på Facebookevent her

______________________________________

Shanny om sin lyd-oplevelse:

"Jeg forlader Hanne Siboni nynnende med få strofer og går langs Refshaleøen. Det er en mild sensommeraften og området summer af liv.

Du er med mig
indeni er vi kun os to
Du er med mig
sammen er vi begge to

Jeg undres alle de cyklende, der finder herud og nyder at bo SÅ tæt på noget, der befinder sig et sted mellem land, by, skrot og erhverv. Det er et magisk område.
Og jeg har lige forladt en magisk hule. Hannes hule med dufte, ting og sager. Farver, kreativitet, gammelt og nyt.
Hendes milde væsen og bløde nærværende øjne. Grinet og latteren, der hele tiden ligger på lur.
Jeg føler mig rørt og fyldt. Af lyde, dufte og hendes hænder og toner tæt på min krop.
Jeg kunne forsvinde og blunde og være til stede i et nu og bare tage imod.
I dette univers fyldte lydene ind og blandede sig med min krops indre lyde, og jeg oplevede en indre fylde og sælsom fornemmelse af liv.
Det boblede og flød - lydene og energierne. Mine tanker prøvede at forstå, og jeg skubbede dem væk. Det var ikke nu, at de skulle forstå. At forstå en lyd med sit hoved giver ingen mening - den skal opleves og sanses. Som i det univers vi er, før vi som børn får vores sprog.
Dette er en førsproglig oplevelse, og at forstå den med sproget vil kun udvande den.
I efternuet mærkes bølgende skvulp i mit indre, kroppen føles blød og bevægelig, der kommer nynnende strofer ud af min mund, og mit hoved er mildt.
At svøbe sig i lyden fra instrumenterne, Hannes lyd og hendes hænder og det nærværende samvær, giver mig oplevelsen af at komme hjem.
Tak Hanne!"

Følg VoiceColour på Facebook
 
 
 

En Lydhealing Session

Hermed inviteres du ind i et varmt og trygt rum af lyd, vibration og kærlighed, hvor stemmen er den primære kilde til at nå helt ind i sjæl og krop.
Dertil kommer syngeskåle, klokker, vindspil og gong som bringer dig på en rejse i sanser, nydelse og åndedræt. Jeg kalder det også et lydbad, da man kan føle sig helt renset bagefter.

Hver oplevelse og session er unik, og alt foregår i respekt for netop dig, og hvor du er lige nu.
Der kan også indgå massage eller lettere berøring som led i healing eller frigørelse.
Foregår på massagebriks eller siddende.

Som modtager, er du også velkommen til at tilføje din egen stemme til sessionen. Det kan være med til at forstærke oplevelsen, at være forbundet med lyden både omkring kroppen, og inde i kroppen med din egen lyd.

Du kan bagefter opleve mere nærvær og klarhed i din krop, så du kan gå ud i verden med større selvbevidsthed og jordforbindelse.

Som supplement bruger jeg de fineste rene æteriske olier fra doTERRA, yderst velduftende og nærende til sanserne.

Til slut har du mulighed for at sætte ord eller billede på oplevelsen. Her er nogle eksempler:

Lydhealing og Massage er en fin og indfølende behandling, som også kan gå dybt. Lyd kan frigøre spændinger og følelser, og er vibration og frekvens af energi, som går som bølger ind i kroppen. Det er meget individuelt, hvordan lydhealingen virker, og to lydsessioner er aldrig ens. Så du vil højst sandsynligt mærke forskellige reaktioner fra gang til gang.
Husk at drikke masser af vand efter en Lydhealing!
Der er ingen garanti for resultatet, og dit besøg og din oplevelse er helt på eget ansvar. Lydhealing kan ikke bruges som erstatning for medicin eller anden behandling.

Lydhealing i naturen
Lydhealinginstrumenter og person på massagebriksLydhealing under træer og himmel

"Der kommer et tidspunkt i livet, hvor der er ikke andet at gøre, end at føle sin vej. Vejen følger ind i en stor balance med stilheden gennem klokkerne, følelsen af godhed, fred, at blive ét med tonen. Lyden danser igennem dig fra side til side, Hanne's stemme skaber opmærksomheden, som en "dirigentens tryllepind" og følger klokkernes musik - eller omvendt? 🙂 Klokkeskål midten af kroppen, sender små vibrationer i alle retninger - som et indvendigt bad i balance med sanserne tæt knyttet til hinanden. Dejlig berøring. Følelsen af tæthed og mening. Love "

Lydhealing og Sangundervisning

Lydhealing kan kombineres med solo sangundervisning, det kan have en opløftende virkning på oplevelsen også selv at give lyd og åbne op for din stemme.

Solo Sangundervisning

Livsglæde Boost - kombi event for grupper

Livsglæde gennem latterkursus og sangundervisning/korsang kombineret med lydhealing er noget af det mest nærende og livgivende.

Mit arbejde med lydhealing i forskellige kombinationer udvikler sig hele tiden. At skabe et magisk rum for udfoldelse og kreativitet gennem latter, sang og lydunivers giver en unik mulighed for nytænkning og fornyet verdensperspektiv. Det er simpelthen så spændende at opleve hvad der sker med deltagerne. Jeg er meget åben for særlige ønsker!

Disse cocktails egner sig til virksomheder, uddannelsesinstitutioner, wellness og personlig udvikling.

Kombinér med latter

Kombinér med korsang

Lydhealing som event

Til saunagus har jeg en fantastisk erfaring med mit lydunivers.

I selskab med Tania Leiton har vi både til Saunaevents og i vinterbadeklubben Det Kolde Gys afholdt de fineste arrangementer.

Lydhealing/ Lydhealingkoncert/ Lydunivers/ Lydmiljø egner sig desuden perfekt til yoga, spa, wellness, teambuilding, events, polterabend og selvudvikling.

Vilkår og betingelser

Skulle du blive forhindret i fremmøde til en Lydhealingsession, er aflysningsfristen 24 timer før, derefter fuld betaling. Hvis du køber et forløb på 3, 5, 7 eller 10 sessions, har du bundet dig til den ydelse, den kan ikke refunderes og ikke byttes til et andet produkt eller kursus. Dog kan du vælge undervejs at nogle af timerne skal være sangundervisning, som dermed bliver til samme pris.

“At synge og lave lydhealing er at føle mig helt ind på nu’et og være i dèt der er, og samtidig forbinde mig med en dyb urkraft. Når jeg står med et menneske så at sige i mine hænder, er det både min intention, og det jeg mærker der sker: At give et kærlighedsbad." Hanne Siboni