Lydhealing & Massage

Selvforkælelse til hele dig
– Lyden kan noget helt særligt!

Slip stress, spændinger, sorg, bekymringer og træthed.
Oplev helt ny energi og velvære!
Væk din glæde! Oplev det fineste nærvær! Giv dig selv en sanseoplevelse med næring til cellerne, vibration af nyt liv og plads til selvomsorg og selvhealing!
En befriende lethed kan opstå bagefter. Og plads til at være netop det unikke menneske du er.

Priser Lydhealing

1,5 times individuel session:
Pris: 1.000 kr
Pris for 3 gange: 2.500 kr

Optimalt er en session på 1,5 time.

Du kan også vælge:

1 time 750 kr

5 timer 3.500 kr (bruges indenfor et halvt år)

10 timer 6.500 kr (bruges indenfor et år)

Betaling: Overfør via Danske Bank

Reg: 3361  konto: 11286313

Book Lydhealing:

Ring: 22195888

Skriv: hannesiboni@voicecolour.dk

Foregår i VoiceColours lokale:

Gabriel’s Gathering i Kasernen på Teaterøen
William Wains Gade 11
1432 København K

Find vej

eller hos dig / jer!

Gavekort udstedes
– glæd en du elsker!
Image

En Lydhealing Session

Hermed inviteres du ind i et varmt og trygt rum af lyd, vibration og kærlighed, hvor stemmen er den primære kilde til at nå helt ind i sjæl og krop.
Dertil kommer syngeskåle, klokker, vindspil og gong som bringer dig på en rejse i sanser, nydelse og åndedræt. Jeg kalder det også et lydbad, da man kan føle sig helt renset bagefter.

Hver oplevelse og session er unik, og alt foregår i respekt for netop dig, og hvor du er lige nu.
Der kan også indgå massage eller lettere berøring som led i healing eller frigørelse.
Foregår på massagebriks eller siddende.

Som modtager, er du også velkommen til at tilføje din egen stemme til sessionen. Det kan være med til at forstærke oplevelsen, at være forbundet med lyden både omkring kroppen, og inde i kroppen med din egen lyd.

Du kan bagefter opleve mere nærvær og klarhed i din krop, så du kan gå ud i verden med større selvbevidsthed og jordforbindelse.

Som supplement bruger jeg de fineste rene æteriske olier fra doTERRA, yderst velduftende og nærende til sanserne.

Til slut har du mulighed for at sætte ord eller billede på oplevelsen. Her er nogle eksempler:

Lydhealing og Massage er en fin og indfølende behandling, som også kan gå dybt. Lyd kan frigøre spændinger og følelser, og er vibration og frekvens af energi, som går som bølger ind i kroppen. Det er meget individuelt, hvordan lydhealingen virker, og to lydsessioner er aldrig ens. Så du vil højst sandsynligt mærke forskellige reaktioner fra gang til gang.
Husk at drikke masser af vand efter en Lydhealing!
Der er ingen garanti for resultatet, og dit besøg og din oplevelse er helt på eget ansvar. Lydhealing kan ikke bruges som erstatning for medicin eller anden behandling.

Lydhealing i naturen
Lydhealinginstrumenter og person på massagebriksLydhealing under træer og himmel

“Der kommer et tidspunkt i livet, hvor der er ikke andet at gøre, end at føle sin vej. Vejen følger ind i en stor balance med stilheden gennem klokkerne, følelsen af godhed, fred, at blive ét med tonen. Lyden danser igennem dig fra side til side, Hanne’s stemme skaber opmærksomheden, som en “dirigentens tryllepind” og følger klokkernes musik – eller omvendt? 🙂 Klokkeskål midten af kroppen, sender små vibrationer i alle retninger – som et indvendigt bad i balance med sanserne tæt knyttet til hinanden. Dejlig berøring. Følelsen af tæthed og mening. Love “

Lydhealing og Sangundervisning

Lydhealing kan kombineres med solo sangundervisning, det kan have en opløftende virkning på oplevelsen også selv at give lyd og åbne op for din stemme.

Solo Sangundervisning

Livsglæde Boost – kombi event for grupper

Livsglæde gennem latterkursus og sangundervisning/korsang kombineret med lydhealing er noget af det mest nærende og livgivende.

Mit arbejde med lydhealing i forskellige kombinationer udvikler sig hele tiden. At skabe et magisk rum for udfoldelse og kreativitet gennem latter, sang og lydunivers giver en unik mulighed for nytænkning og fornyet verdensperspektiv. Det er simpelthen så spændende at opleve hvad der sker med deltagerne. Jeg er meget åben for særlige ønsker!

Disse cocktails egner sig til virksomheder, uddannelsesinstitutioner, wellness og personlig udvikling.

Kombinér med latter

Kombinér med korsang (se beskrivelse. Datoer og priser ikke gældende)

Lydhealing som event

Til saunagus har jeg en fantastisk erfaring med mit lydunivers.

I selskab med Tania Leiton har vi både til Saunaevents og i vinterbadeklubben Det Kolde Gys afholdt de fineste arrangementer.

Lydhealing/ Lydhealingkoncert/ Lydunivers/ Lydmiljø egner sig desuden perfekt til yoga, spa, wellness, teambuilding, events, polterabend og selvudvikling.

Vilkår og betingelser

Skulle du blive forhindret i fremmøde til en Lydhealingsession, er aflysningsfristen 24 timer før, derefter fuld betaling. Hvis du køber et forløb på 3, 5 eller 10 sessions, har du bundet dig til den ydelse, den kan ikke refunderes og ikke byttes til et andet produkt eller kursus. Dog kan du vælge undervejs at nogle af timerne skal være sangundervisning, som dermed bliver til samme pris.

“At synge og lave lydhealing er at føle mig helt ind på nu’et og være i dèt der er, og samtidig forbinde mig med en dyb urkraft.
Når jeg står med et menneske så at sige i mine hænder, er det både min intention, og det jeg mærker der sker: At give et kærlighedsbad.”
Hanne Siboni