SANGUNDERVISNING & STEMMETRÆNING: Odsherred, Nykøbing Sjælland, København/Online med Hanne Siboni

SANGUNDERVISNING STEMMETRÆNING HVORFOR?

  • Styrker din stemmes gennemslagskraft og dit nærvær og får hele dit potentiale i spil
  • Ud fra kroppens helhed og i et kreativt univers arbejdes med nye vinkler på din stemme
  • Sangundervisning og stemmetræning er både til dig, der ønsker tekniske redskaber og dig, der vil arbejde mere personligt i dybden

UDGANGSPUNKT I DINE BEHOV

Ud fra dine behov tilrettelægger vi et forløb der passer til dig. Du har muligheden for  at vælge et forløb med sangtimer og/eller stemmetræning, hvor du vil opdage nye sider af dig selv og din stemmes potentiale. Hver gang går du hjem med redskaber til træning af din stemme, som du kan bruge videre fremover.

MAGI OG TYDELIGE RESULTATER

Igennem de mange år jeg har arbejdet med kreativ sangundervisning, har jeg oplevet fantastiske og berigende resultater med mine elever. Især når de giver sig selv den gave at arbejde i længere forløb.

Jeg, Hanne Siboni, glæder mig til at møde dig!


UDTALELSER:

"Tak for 5 dejlige sangtimer hos dig. Fra man træder ind af din dør får man foræret en mulighed for at overgive sig og komme helt tilstede. Man skal bare gribe chancen. Udgangspunktet har i mine timer med dig været at finde min oprindelige lyd, oprindelige udtryk, hvilket for mig er helt essentielt i det at bruge sin stemme.
På denne  måde adskiller din sangundervisning sig fra andre metoder. Tak for det! Knus og gode tanker"

Trine Opsahl

“Sangundervisning hos Hanne er ligeså meget massage for krop og sjæl som for stemmen. Afspænding, bevægelse, mentaltræning og glæde.
Jeg opdagede en lyd og kraft jeg ikke anede jeg besad - frembragt af Hannes indre vølvinde!
Det er ikke hver dag, at man kommer hjem fra sangundervisning og bliver beskyldt for at være Pavarotti!"

Helene M. Hansen

Hanne Siboni

SANGUNDERVISNING ONLINE: SKYPE/ ZOOM/ FACETIME

PERSONLIGT FREMMØDE/ I NATUREN ODSHERRED NYKØBING SJÆLLAND

Priser

1 time: 800 kr.
5 timers klippekort: 3.750 kr. (bruges indenfor et halvt år fra købsdato)
10 timers klippekort:  7.000 kr. (bruges indenfor et år fra købsdato)

BOOK SANGTIMER HER:


Mobil: 22195888

Mail: hannesiboni@voicecolour.dk

Undervisningen foregår i VoiceColour's lokaler i Anneberg Kulturpark, Annebergparken 28A, 4500 Nykøbing Sjælland, Odsherred.

I København er der mulighed for at modtage undervisning på Christianshavn.

Online undervisning foregår over Skype/ Zoom/ Facetime

Følg VoiceColour Facebook

Sangundervisning kombineret med lydhealing, se mere her

“Jeg følte en åbning af mig selv, en forbindelse til glæde og livsenergi.
En slags afslapning fra at være spændt og kontrollerende til at være mere i nuet og mere åben. Jeg føler en stor sårbarhed omkring at brug min stemme, for at blive bedømt.
Det var enormt befriende at være i et rum hvor det føltes velkomment, og hvor det ikke føltes som et 'show' men et sted, hvor det bare handler om at udtrykke sig selv, og især sin begejstring for livet. Ikke holde tilbage og bare gi’ sig selv. Det er noget jeg ville praktisere meget mere! Og jeg er meget glad for at du holder det rum.

Tak skal du have Hanne! Kh Jack”

UDTALELSER:

"Hanne Siboni er utrolig dygtig, og har et bredt kendskab til kunsten og musikkens verden, som hun med glæde deler. Hendes forståelse af stemmen går langt over den gængse og hun kan derfor effektivt hjælpe en med at forstå og gøre brug af sin stemme, præcis som man ønsker. Der er ingen jeg vil anbefale mere!

Hvis du ønsker at kunne bruge din stemme, din krop og dig selv uden begrænsninger er Hanne Siboni et effektivt skridt i den retning!

For mig har det været både effektiv & ambitiøs sangundervisning, healende terapi og uger brugt med en af de sødeste sjæle du vil møde.

Hun er en rigtig sanglærer, der ikke ignorerer dit humør og følelser da hun ved hvor meget disse påvirker din sang.

Hun ser på billedet i helhed og arbejder derfor både på sangteknik, udtryk, brug af kroppen og brug af alle de følelser man nu end har.

Hanne Siboni hjælper mig med at forstå og kende min stemme, krop og alt der påvirker dette, så jeg kan synge som jeg ønsker. Jeg føler mig set og hørt og har fået uendeligt mange redskaber."

Frida, sanger

“Jeg har modtaget sangundervisning af Hanne Siboni i flere omgange, både soloundervisning og holdundervisning, og har fået utrolig meget ud af det.
Hannes undervisning, som både er kærlig, levende og meget professionel.
Jeg har fået kroppen meget mere med i min sang, og har opdaget helt nye farver og kvaliteter ved min stemme. Hannes undervisning er sjov og overraskende og hun har mange kreative og usædvanlige måder at arbejde på.
Jeg har oplevet at hun har åbnet op for min stemme på en helt ny måde, og lyden er pludselig brudt kraftfuldt igennem.
Hvad jeg end har arbejdet med; at udforske intuitivt og eksperimentere med stemmen, eller arbejdet med rene stemme-tekniske problemer, har jeg følt mig i trygge hænder.”

Kirstine Stubbe Teglbjærg, sanger

"Jeg har gået til en serie stemme/sangtimer hos Hanne, og jeg vil helt sikkert gøre det igen. Musik har altid været vigtig for mig og jeg havde i mange år haft lyst til at prøve at bruge min stemme, men hvordan? Jeg var blevet droppet som umulig i sangtimerne i skolen. Jeg kommer i kontakt med Hanne der siger: hvis bare du har lyst så kom, jeg underviser i Kapellet på Assistens Kirkegård der hjælper rummet din stemme.

Hver undervisningstime har været helt overraskende fantastisk og givende for mig. Jeg går derfra i et perlende godt overskudshumør uanset hvilken stemning  jeg ankom i. Hanne har et unikt talent til at fornemme den ’metode/måde’ der er brugbar til lige nu til at få åbnet rummet indtil min stemme og pludselig få mig til at føle at jeg faktisk har en stemme som er min stemme. Hanne hjælper mig til at lege med stemmen i det indre rum som er mit og som giver mig en følelse af sikker jordforbindelse. Jeg fornemmer at dette rum indeholder alle toner og alle følelser og jeg kan gå på opdagelse i det efterhånden.

Stemmen sidder jo i kroppen, Hanne arbejder med hele kroppen  og vi bruger hele rummet og vi griner og arbejder dybt koncentreret og jeg oplever Hannes alvor, indleven og professionalisme i forløbet. Hanne har selv fuld styr på en professionel teknik, som jeg får små bidder af efterhånden som jeg kan absorberer dem. Hannes egen stemme er helt vidunderlig men den kommer aldrig ind som: hør hvad jeg kan men som en opløftende og glædelig inspiration."

Gerd Illeris

Om sangundervisning med Hanne Siboni

Jeg har arbejdet med stemmen i mere end 30 år. Adskillige kurser og uddannelser har været medvirkende til at skabe fundament for mit arbejde og den undervisning jeg tilbyder. Der sker en enorm healing og hjerteåbning gennem arbejdet med stemmen. Hjernen ændrer simpelthen frekvens. Toner kan få hjernen til at  slappe af, vibrationer fra din egen stemme kan trænge helt ind og afspænde hjernen. Så hvis du oplever, at du er et menneske der er meget oppe i hovedet, er sang- og stemmearbejde en formidabel måde at komme ned i kroppen på, få jordforbindelse og klarhed og føle dig ét og forbundet med dig selv.

Jeg inviterer dig ind i mit rum, hvor din stemme gerne skulle få frie udfoldelsesmuligheder.
Samtidig arbejder vi med dine overbevisninger - skaberkraftens nøgle eller det modsatte! Har du begrænsende tanker om dig selv, så er det også det, du sender ud til verden. Ændrer du dem til bekræftende tanker, er der pludselig fri adgang og rum til at give verden alt hvad du er fyldt af. Jeg tror vi allesammen har et uendeligt potentiale, hvoraf mange mennesker kun bruger en lille del. Det er muligt at åbne op for hele denne rigdom gennem at åbne op for din stemme. Alt hvad du sender ud kommer tusindfold tilbage. Glæder mig til at møde dig.

Vilkår og PRISER

Skulle du blive forhindret i fremmøde til en sangundervisningstime, er aflysningsfristen 24 timer før, derefter fuld betaling.
Hvis du køber et 10 timers klippekort, har du bundet dig til den ydelse, den kan ikke refunderes og ikke byttes til et andet produkt eller kursus. Dog kan du vælge undervejs at nogle af timerne skal være massage / lydhealing, som dermed bliver til samme pris.
Vælger du at starte med en enkelt time, bliver den inkluderet i prisen, og tæller som den første time, hvis du vælger et 10 timers klippekort.

Mere om stemmen og arbejdet med den

Jeg, Hanne Siboni, bliver tit spurgt af folk når jeg synger og optræder, om jeg underviser. Så tænker jeg over hvad det mon er de gerne vil lære. Og der er selvfølgelig ligeså mange svar, som mennesker. Men i grunden er det nok det samme;
At turde træde frem
At fylde med min stemme
Overhovedet tro på at jeg kan synge
At få redskaber og træning til at være den bedste version af mig selv

Hvis svaret er: Jeg vil synge ligesom den eller den (en sangstjerne el. lign.) er det vigtigt at forstå, at det jeg kan hjælpe med måske godt kan føre henimod noget der kunne minde om det, men det væsentlige er din egen rejse, din egen væren og glæde med det du gør når du mærker lyden strømme igennem dig. Den største glæde gave og healing du kan give andre mennesker med din stemme, er at fylde dit eget rum ud, og tage os andre med på din rejse som en del af den (venlig gæst.) Jo mere du føler og bruger spændingen ved at stå frem som en magisk oplevelsesrejse, jo mere kan dit nærvær fortrylle og bringe lyttere/ deltagere til en udvidelse af sin verden. Og dér er det sådan set lige gyldigt hvem der synger. Vi er alle del af det. Energien åbnes og udtrykker det universelle, det guddommelige, det der ikke kan sættes ord på. Og defor kan det også være så svært at sætte ord på. Ordet kan både føles afslørende, og samtidig slet ikke tilstrækkeligt. Ordet har magiske egenskaber, og af og til ikke evnen til at løfte og udtrykke i samme grad som den rene lyd. Arbejdet med den rene lyd, den der ikke vil opnå noget, men blot omslutter i kærlighed hvad der end måtte være, den har ingen krav om skønsang eller fortolkning af andres materiale. Den er helt unik lige præcis dette øjeblik, og kan dermed også nå steder hen som intet andet.

Igen; stil dig selv spørgsmålet: Hvad vil jeg gerne med sangundervisning?

Måske kan du svare med ord, måske med lyd, måske ikke lige nu, men spørgsmålet arbejder, og har muligheden i sig selv, at åbne nye døre.