STEMMETRÆNING FOR VIRKSOMHEDER KØBENHAVN/ ODSHERRED, NYKØBING SJ, ANNEBERG KULTURPARK/ ONLINE

Bliv hørt, vær synlig, stå frem og fyld rummet med hele dig. Få dit publikums fulde opmærksomhed og spred livsglæde når du deler ud af din energi og tilstedeværelse. Online stemmetræning over zoom/ skype/ Facetime eller efter ønske

Nærvær, tydelighed, selvtillid og et trygt rum for vores kunder eller deltagere er vigtige ingredienser når vi står foran en forsamling - om det er live eller online vi har brug for at præsentere os selv, et emne eller produkt.

Virksomhedsleder, direktør, foredragsholder, sælger, organisationsleder, udviklingskonsulent, præst - er det dig?

Og står du jævnligt foran en gruppe af tilhørere, og føler du mangler ekstra kraft i situationen? Forsvinder din stemme, bliver du stresset, usikker, eller “lille” under en præsentation?

Har du brug for vitaminer til at holde gejsten oppe, og få mere liv i din stemme? Og forny din arbejdsglæde?

Med en personlig stemmetræner er der hjælp at finde. 

Med kroppen og åndedrættet som udgangspunkt integreres stemmen som meget mere end bare formidling af ord. Din energi og dit nærvær er afgørende for hvad modtageren reelt hører og modtager.

Du vil blive udstyret med teknikker og redskaber som du uden videre kan integrere i dit daglige virke. Og du vil være topmotiveret til at bruge det med det samme.

Styrk dig selv  - også online!

Til stemmetræning med Hanne Siboni får du:
 • Forøget mod til at stå frem
 • Øget lyst til at kaste dig ud i nye og mere udfordrende opgaver
 • Helhed og forbindelse mellem krop og stemme
 • Forskellige måder at bruge stemmen på i en ønsket situation
 • Øvelser til kontinuerlig træning af stemmen
 • Ny livsenergi
 • Genopdagelse af dine potentialer

At arbejde med stemmen kan også være en måde at finde ro i en stressende og travl hverdag. Stemmetræning kan bruges som et supplement til mindfulness og meditation, og kan også i sig selv være det der bringer ro og balance i krop og sind.

Stemmetræning og livsglæde - to ting der er nært forbundet. Din passion, det du brænder for og glædes ved skal nå ud til de rette modtagere, dem du ønsker skal glædes ved dit budskab eller produkt. At fylde med din stemme, er også at fylde med din livsglæde. At fylde er også at være synlig eller hørbar. Og at naturligt drage andre som tiltrækkes af dig ind i dit rum.
Det er en dejlig befriende gave du kan give dig selv og andre.

Om nødvendigt tager vi fat i eventuelle saboterende tanker, og får dem vendt om til konstruktive og nærende tanker i stedet. En indsats der har sin tydelige effekt på stemmen, og det samlede personlige udtryk af dig som formidler.

Priser:

  1 session: 1.000 kr. ex. moms

  5 sessions klippekort: 4.700 kr. ex. moms

  10 sessions klippekort: 9.000 kr. ex. moms

  Ved køb af 10 klippekort á 10 sessions får du yderligere 10% rabat.

  Danske Bank, reg: 3361, Konto: 11286313

  En enkelt session er på 75 min. hvori er inkluderet 15 min til refleksion og opsamling af det gennemgåede.

  Ønsker du gruppeworkshop eller forløb, foregår det efter aftale.

  Jeg er yderst imødekommende og fleksibel ift ønsker og rammer for stemmetræning og elsker at tænke dine personlige behov ind i nye sammenhænge.

  Stemmetræning er et perfekt supplement til konferencer, seminarer, teambuilding, selvudvikling, retreats, ledertræning, virksomhedsudvikling og i innovative og nytænkende sammenhænge.

  Hos jer eller hos mig?

   Jeg kommer med glæde ud til dig/jer med en km-pris på 3,73 kr, eller lægger hus til i VoiceColour's lokaler i Odsherred i Anneberg Kulturpark:

   Annebergparken 28A, 4500 Nykøbing Sjælland

   Jeg er også hver uge i København, har pt ikke fast lokale, men lejer mig ind på Christianshavn.

   Find vej

   Hjertelig velkommen til stemmetræning med Hanne Siboni, voicecolour.dk

   Køb sessions her
   Book tid til stemmetræning nu:
   TIDLIGERE KUNDER:
   • Experimentarium
   • Cowi
   • Danfoss
   • Novo Nordisk
   • Vestas
   • Statoil
   • DTU
   UDTALELSER:

   "Hanne er et utroligt behageligt og fascinerende bekendtskab. Hun er en top inspirerende kunstnersjæl med en positiv energi, der efter kun kort samvær invaderer dine nervebaner på den helt fede og healende måde. Hvad den skøre kvinde dog kan med lyd og latter!

   Hanne er en fantastisk performer når hun optræder med sin stemme og harmonika, og lige nu bruger jeg Hanne som min personlige stemmecoach. Hun er den første, der har kunnet vise mig, hvad der egentlig menes med sætninger som ’stemmen er et instrument’ og ’husk nu din støtte’. Sætninger, der før har været sort snak for mig, er nu en del af min nye kropsbevidsthed. Som foredragsholder og underviser er det vigtigt at arbejde kropsligt med sin stemme – og sammen med Hanne er det let. Hvad enten du leder efter en dygtig performer, en stemmecoach eller bare inspirerende healende selskab med masser af lyd, så tag et møde med Hanne. Hun er virkelig et bekendtskab værd!"

   Eva Stenby Carlsen, Carlsen&E, Strategi & Ledersamarbejde

   "Verden fik farve igen. Jeg fik overskud til at se den i øjnene, og gøre noget ved tingene"

   Lilly, 80 år, manuskriptforfatter

   Om Hanne Siboni

   Hanne Siboni har arbejdet 24 år professionelt med stemmen.

   Hun har baggrund som skuespiller og sanger, samt et selvudviklet stemmearbejde, som til stadighed udvikler sig i kontinuerlig research og integration af alt hvad der har indflydelse på vores måde at udtrykke os på som mennesker.

   Se mere om Hanne Siboni's baggrund

   Vilkår og handelsbetingelser

   Fristen for afbud er 24 timer, derefter fuld betaling for booked session.

   privatlivspolitik